scott-webb-81745-unsplash (2)

Onze workshops zijn gericht op verschillende onderdelen van conversational design en bouw. Kies de workshop die het beste bij jouw organisatie past. Heb je behoefte aan een eerste kennismaking met voice en inspiratie wat er met voice kan? Kies dan voor ‘This is voice’. Al iets verder op weg met conversational toepassingen? Kies dan voor een van onze andere inspirerende workshops!

This is voice

Leer wat slimme assistenten zijn.

We delen in een uur relevante ontwikkelingen uit binnen- en buitenland, en inzichten in gebruik. We laten concrete voorbeelden zien die inspireren. Wat werkt wel en wat niet?

Explore voice cases

Ontdek hoe voice kan bijdragen aan de klantervaring en jullie ambitie.

Welke klant kiezen we als uitgangspunt? En welk moment in de customer journey? Met creatieve werkvormen verkennen we mogelijke use cases. Waar en hoe kan voice het verschil maken voor de klant en de organisatie? Waar voeg je waarde toe?

Create your persona

Maak jullie voice experience memorabel.

We verdiepen ons in de persona van jullie organisatie. Wat is de tone of voice: grappig, serieus, vriendelijk? Is het een man of vrouw? Hoe zorg je voor ‘moments of delight’ zodat je gebruiker weer terugkomt?

Do it yourself

Leer hoe je zelf je voice toepassing onderhoudt.

Heb je een voice toepassing gebouwd, dan is onderhoud en leren een belangrijk onderdeel. Dat doen we graag voor je, maar we kunnen je hierin ook trainen. In deze workshop leer je het gebruik te analyseren, het nut van de ‘no hit list’ en hoe je je voice toepassing optimaliseert.