Google Assistant, Voice webinar, voice agengy

Webinar ‘Aan de slag met voice’

Afgelopen weken maakten we volop gebruik van de mogelijkheden om digitaal te werken vanuit huis. Videobellen is inmiddels meer regel dan uitzondering. Ook ontdekken steeds meer organisaties – nu fysieke bijeenkomsten veelal zijn geannuleerd – de mogelijkheden van voice als nieuw klantcontactkanaal. Dit is hét moment om hierover kennis op te doen.

Webinar ‘aan de slag met voice’

Op 23 april organiseren wij ons volgende gratis webinar ‘Aan de slag met voice’. We introduceren je in de wereld van voice en geven inspirerende voorbeelden van toepassingen die live zijn. Daarnaast leggen we je uit hoe je hiermee zelf eenvoudig aan de slag kunt gaan. Interessant voor iedereen die al met voice-toepassingen werkt of geïnteresseerd is maar de eerste stappen nog moet gaan zetten. Dus meld je hier aan. Of deel via LinkedIn met anderen die voice interessant vinden!

Voicedomein als belangrijke eerste stap voor jouw organisatie

Speciaal voor organisaties die beseffen dat voice een belangrijk klantcontactkanaal wordt én eenvoudig willen starten, hebben wij Voicedomein ontwikkeld. Dit is een dienst waarbij je jouw domeinnaam voor voice-assistenten met een basic dialoog kunt vastleggen. Belangrijk, want je wilt niet dat iemand anders jouw bedrijfsnaam in voice claimt. Bijvoorbeeld doordat je naam fonetisch hetzelfde klinkt of er een organisatie is met een soortgelijke naam. En je wilt ook niet dat klanten die via een voice-assistent met jou willen communiceren, van de Google Assistent te horen krijgt “Sorry, dat begrijp ik niet”. Het vastleggen van je voicedomein is iets meer werk dan het vastleggen van een webdomein, maar we begeleiden je er graag bij. Op voicedomein.nl check je eenvoudig of jouw naam nog beschikbaar is. Wil je de naam van jouw organisatie registreren, dan helpen we je direct verder.

 

Smartvoices.

Building the speakable web.