Vacature: Conversation designer

Conversation Designer

Conversational AI speelt een steeds grotere rol in de communicatie tussen organisaties en hun klanten. Daarom houdt het team van Smartvoices zich hier iedere dag mee bezig. Wij helpen onze klanten bij een vloeiende dialoog tussen mens en computer. Voel jij je op je plek op het snijvlak van customer experience en technologie en heb je een gezonde dosis ambitie om hierin door te groeien? Dan ben jij wellicht de conversation designer die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als conversation designer ben je allereerst natuurlijk veel bezig met het ontwerpen van conversational flows en bijbehorende dialogen. En op basis van de analytics, optimaliseer je deze ook. Dit doe je voor zowel chatbots als voice-assistenten, in samenwerking met scrumteams uit onze organisatie of die van de klant. Maar daar blijft het niet bij. Wat ons betreft doorloop je een steile groeicurve, zodat je onze toekomstige spil bent tussen de klant en het development team. Samen met onze senior medewerkers bereid je conversational design- en development sprints voor, begeleid je deze en zorg je voor een goede opvolging. Daarnaast neem je ook verantwoordelijkheid voor onze eigen communicatiekanalen. Je zorgt voor onze zichtbaarheid, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief, social media en onze website.

Wie ben jij?

Je bent een gestructureerde contentspecialist, sterk en creatief in het ontwerpen van dialogen. Je hebt al ervaring met conversational design en je wilt je hierin verder ontwikkelen als expert. Je bent initiatiefrijk, want we zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Dat verwachten we ook van je, want je bouwt mee aan het succes van onze klanten en onze eigen organisatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Allereerst ben je iemand ambitie en uitstekende communicatieve vaardigheden, een echte teamplayer.
  • Je bent opbouwend kritisch en weet je visie en standpunten te verdedigen.
  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO/Universitair niveau, bijvoorbeeld op het gebied van human computer interaction of communicatie & media design.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met conversation design en analyse, je bent sterk en nauwkeurig in het schrijven van klantdialogen.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, maar voor de communicatie met je internationale collega’s is het handig wanneer je ook de Engelse taal goed beheerst.
  • Ervaring met Google Dialogflow is een pré.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

De maatschappij staat onder druk, als gevolg van krapte op de arbeidsmarkt en een stijgende marktvraag. Om welzijn en welvaart naar de toekomst toe te borgen, is technologie onmisbaar. Want mensen zijn niet schaalbaar, technologie is dat wel. Hierin maken wij voor onze klanten het verschil, we zijn dé expert in de markt als het gaat om next generation human-computer interaction. Dit doen we voor A-merken in o.a. de financiële sector, zorgsector en (semi) overheid. We maken als scale-up een snelle groei door. Momenteel werken we met een ambitieus, internationaal team van zo’n 12 professionals op het gebied van artificial intelligence en conversational AI.

Wat hebben we te bieden?

Ons kantoor is gevestigd op het prachtige bosrijke terrein ‘De Breul ’in Zeist. Hier werken we drie dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag). Op dinsdag en donderdag werk je vanuit huis. Het zal ook af en toe voorkomen dat je werkt op locatie bij de klant. Je salaris (tussen de € 2.500 – € 3.500 bruto per maand) zal aansluiten op je opleidingsniveau en werkervaring en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast heb je flexibele werktijden en bieden we je 25 vakantiedagen per jaar, excl. 8% vakantiegeld. En het allerbelangrijkste: de leukste klanten en collega’s!

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Carla Verwijmeren: 06-31991385. Of stuur je sollicitatie naar carla@smartvoices.nl

 

Translate »