SRM en Smartvoices bundelen krachten op het gebied van voice

Voice-assistenten bieden gemak, snelheid en toegankelijkheid. Ze maken een exponentiële groei door, al bijna de helft van de consumenten (18-34 jaar) in Nederland maakt er gebruik van. SRM wil inspelen op deze snelle groei van voice marketing in Nederland. Zodat professionals de juiste kennis opdoen om voice als nieuw klantcontactkanaal optimaal te benutten binnen de totale marketingmix. Hiervoor bundelt SRM haar krachten met voice-pionier vanaf het eerste uur: Smartvoices. Gezamenlijk introduceren ze de opleiding ‘Voice Assistant Fundamentals’.

Stimuleren kennisopbouw

Carla Verwijmeren volgde in het verleden zelf diverse opleidingen op het gebied van Marketing en Communicatie bij SRM. Vanuit haar voormalige rol als senior marketing manager bij Centraal Beheer Achmea, startte ze in 2018 het eerste volledig gespecialiseerde Voice Marketing Agency in Nederland. “Voice is het snelst groeiende communicatiekanaal in onze markt. Wij vinden het belangrijk dat er binnen organisaties meer kennis wordt opgebouwd over dit nieuwe vakgebied. De samenwerking met een professionele partij als SRM is daarin een mooie stap,” aldus Verwijmeren.

 

Voice marketing belangrijke nieuwe ontwikkeling

Maarten Nijboer, directeur SRM, over de samenwerking: “Voice gaat een belangrijke plaats innemen in het contact met de klant. Als communicatiekanaal en als distributiekanaal. Het is daardoor een belangrijk thema als onderdeel van het opleidingsprogramma van SRM. Door de samenwerking tussen Smartvoices en SRM krijgen onze cursisten de kennis en ervaring om bij te dragen aan de ontwikkeling van voice marketing. Een noodzakelijk onderwerp voor iedere innoverende marketingafdeling die de komende jaren voorop wil blijven lopen.”

 

Interesse?

Aanmelden voor de opleiding ‘Voice Assistant Fundamentals’ kan binnenkort. Maar wil je nu al meer weten, meld je dan aan voor de gratis Kennis Break over voice marketing. Deze vindt plaats op donderdag 28 mei van 14 – 14.45 uur. Aanmelden kan via: srm.nl/kennis-breaks.