voice, voice assistent, ai, voice ai, google assistent

Smartvoices onderdeel van Y.Digital  – Krachtenbundeling conversational AI & voice AI

Klanten hebben hoge verwachtingen als het gaat om geautomatiseerde dialogen via chatbots en voice-assistenten. Met de ambitie om toonaangevend te blijven in deze markt, bundelt AI-specialist Y.Digital haar krachten met voice agency Smartvoices. De strategische combinatie richt zich op de ontwikkeling en implementatie van hyper-intelligente conversational agents.  

 

Waardevolle propositie 

“Y.Digital is gespecialiseerd in het toegankelijk maken, digitaliseren en daarmee opschalen van kennisintensieve processen met behulp van A.I. Dit is het fundament van veel next generation conversational systems”, aldus Paul van der Hulst van Y.Digital. “We doen dit al voor chatbots en intelligente portals. We zien ook een enorme toegevoegde waarde voor voice als interface. Het biedt klanten gemak, snelheid en ook bredere toegankelijkheid via bijvoorbeeld mobile en smart speakers. Mooi aan de combinatie is dat we voor een deel al dezelfde klanten bedienen, in de zorg en financiële sector. Interessante markten waar we samen nog volop kansen kunnen creëren. Door onze kennis en ervaring samen te brengen, kunnen we de beste oplossingen voor onze klanten realiseren.

 

Versterking technologie 

“Smartvoices heeft een sterke positie in de markt voor voice-assistenten”, aldus Carla Verwijmeren. “We hebben de ambitie om te excelleren op het snijvlak van customer experience en de voice interface, in iedere fase van de customer journey. AI-technologie en hoogwaardige kennis van natural language understanding vormen het fundament onder deze oplossingen. Om onze koppositie in de markt verder uit te bouwen, zijn we op zoek gegaan naar een high tech partner die kan omgaan met A.I., unstructured data en non-lineaire conversaties. We zien dat er nog nauwelijks partijen zijn die hierin excelleren, terwijl de markt daar wel steeds meer behoefte aan heeft. In Y.Digital vonden we de perfecte strategische match. Zowel inhoudelijk als qua cultuur”.

 

Toekomst 

Smartvoices maakt vanaf 1 september onderdeel uit van Y.Digital. Van der Hulst: “Natuurlijk zijn we er trots op dat Smartvoices met ons de samenwerking aangaat. Niet alleen omdat we daarmee onze propositie versterken. Carla brengt als nieuwe partner ook hoogwaardige kennis mee als het gaat om marketing en customer experience. Op het gebied van technologie en operations stonden we al sterk, met haar komst als CCO maken we ons managementteam compleet”.

 

Smartvoices. Building the speakable web.

Translate »