Smartvoices - Part of Y.Digital

Building the speakable web

We geloven dat voice de toekomst is als het gaat om klantinteractie.
Daarom helpen wij merken bij het ontwikkelen en realiseren van succesvolle voice-assistenten die het leven van klanten en organisaties makkelijker maken. Voice maakt een hele nieuwe customer experience mogelijk. Niet voor niets voorzien wij dat voice de rol van het web grotendeels zal overnemen. Daarom is onze pay off een knipoog naar internet: ‘building the speakable web’.

 

Onze ambitie: het meest klantgerichte, data-driven voice agency van Nederland.
Daarom introduceerden wij het Voice Research Lab. Hierdoor hebben we veel data over het gebruik van voice-assistenten tot onze beschikking. Zo krijgen we scherp in zicht in de positieve en negatieve emoties die de klant ervaart gedurende de customer journey. En zijn we creatief in de vraag hoe we de klantervaring met behulp van voice-assistenten kunnen verbeteren of een hele nieuwe klantervaring kunnen creëren!

 

We helpen van design tot realisatie.
Voor ontwerp en prototyping van voice-assistenten werken we  in een team aan concrete opdrachten vanuit de principes van design thinking. In korte sprints komen we snel tot concrete en waardevolle resultaten. Die we toetsen, aanscherpen en realiseren. Zo houden wij iedereen betrokken en leveren we snel resultaat.

 

We geloven in co-creatie.
Zo komen we tot oplossingen die daadwerkelijk aansluiten bij ambitie van de organisatie en behoefte van de klanten. We houden de energie in het team hoog. We dagen mensen uit om out of the box te denken. Hiervoor gebruiken we inspirerende werkvormen. Zo komen we op verrassende ideeën met impact!

Translate »