Kick-start 2019 met onze nieuwe voice workshop

Het was een bijzonder jaar

In oktober openden wij de deuren van Smartvoices. Het tofste conversational agency van Nederland, met één heldere missie: het leven van consumenten makkelijker maken. Daarom specialiseerden wij ons in de ontwikkeling en realisatie van voice- en chatbots die bijdragen aan businessdoelstellingen op het gebied van e-commerce en customer service.

We staan niet stil bij Smartvoices

Nederland had afgelopen 6 maanden de snelst groeiende introductie van de Google Assistent ooit. Wereldwijd! Niet verwonderlijk dat ons netwerk zich daarmee ook razendsnel uitbreidde over een diversiteit aan branches, zoals media, retail en financial services. Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking in 2019!

Nieuw: introductieworkshop voice

Veel organisaties weten dat voice een belangrijke ontwikkeling is en hebben behoefte aan een eerste introductie. Dat kan nu op een laagdrempelige manier, dankzij onze nieuwe workshop ‘This is Voice’. Maak kennis met slimme assistenten en ontdek de mogelijkheden. We leggen uit wat slimme assistenten zijn, delen relevante ontwikkelingen uit binnen- en buitenland en geven inzicht in gebruik. Ook verkennen we concrete toepassingen voor jouw organisatie. Boek ‘m voor 31 januari en krijg een gratis Google Home mini zodat je direct aan de slag kunt.

 

We wensen je een heel mooi nieuwjaar!

 

Smartvoices is gespecialiseerd in de conceptuele ontwikkeling en technische realisatie van voice-diensten met als doel het leven van consumenten makkelijker te maken.